WATOC Rally Challenge 2022

WATOC Rally Challenge 2022

Det har inte varit så mycket resande på de senaste två åren så WATOC Rally Challenge har gått lite på sparlåga men under 2022 hoppas vi att det kommer att bli lite mer aktivitet.

För 2022 så är reglerna för WATOC Rally Challenge oförändrade jämfört med de senaste två åren.

Syftet är att göra det lite mer intressant och förhoppningsvis locka lite fler deltagare. WATOC Rally Challenge är som tidigare öppet för alla som är medlemmar i TOMCC Sweden eller någon annan klubb som är ansluten till WATOC. 

Deltagande på en träff eller rally som arrangeras av en klubb som är med i WATOC är en viktig del. Här samlar man poäng genom att registrera hur många kilometer som man kört för att komma till träffen.

5      poäng upp till       200 km
10    poäng upp till       500 km
15    poäng upp till       800 km
20    poäng upp till       1000 km
25    poäng över           1000 km

Den körda sträckan noteras som tidigare på Rally Challenge Card som finns att ladda ned från TOMCCs hemsida. Den träff som är ”WATOC Rally of the year” ger som tidigare dubbla körsträckan.

Rally Challenge Card skickar du sedan till ulf.frossling@telia.com senast 15:e oktober.

Man kan även samla poäng genom att besöka ett antal utvalda platser (POI = Point of Interest) eller en Triumph-handlare (auktoriserade verkstäder eller försäljningsställen). Det finnas fyra POI i varje land, dessa framgår av en separat lista. Man får 5 poäng för POI i det egna landet och 10 poäng för POI i utlandet. På samma sätt får man 2 poäng för Triumph-handlare i det egna landet och 4 i utlandet.

För att registrera sina poäng för POI och besök hos Triump-handlare gör man på följande sätt.

- Ta ett foto som tydligt visar dig själv, objektet (POI/Triumph-handlare) samt en WATOC logga
- Skicka fotot med e-post till ulf.frossling@telia.com  skriv WATOC i rubrikfältet samt ditt eget namn och namnet på POI/Triumph-handlaren i kommentarsfältet.
- Skicka gärna bilderna löpande under året eller senast 15:e oktober.

För att göra WATOC Rally Challenge lite mer synligt är det ett extra plus om bilden läggs upp på TOMCC Swedens facebook sida. Vi publicerar den gärna även på WATOC facebook sidan men då behöver ni ge ert medgivande för detta i mailet.

WATOC Challenge 2022 Entry Card

WATOC Challenge 2022 POI

WATOC Challenge 2022 Agenda

WATOC Challenge 2022 Logo

WATOC Challenge 2022 Regler

2022-02-08 19:42
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen