WATOC Rally Challenge 2020 reglar

Inför 2020 så är reglerna för WATOC Rally Challenge ändrade en del.

Inför 2020 så är reglerna för WATOC Rally Challenge ändrade en del. Syftet är att göra det lite mer intressant och förhoppningsvis locka lite fler deltagare. WATOC Rally Challenge är som tidigare öppet för alla som är medlemmar  i TOMCC eller någon annan klubb som är ansluten till WATOC.

Deltagande på en träff eller rally som arrangeras av en klubb som är med i WATOC kommer fortfarande att vara en viktig del. Skillnaden för 2020 är att man istället för registrera körda kilometer till träffen samlar poäng beroende på körda killometer.

5      poäng upp till       200 km

10    poäng upp till       500 km

15    poäng upp till       800 km

20    poäng upp till       1000 km

25    poäng över           1000 km

Den körda sträckan noteras som tidigare på Rally Challenge Card som finns att ladda ned från TOMCCs hemsida. Den träff som är ”WATOC Rally of the year” ger som tidigare dubbla körsträckan.

2020 Rally Challenge Card (PDF)

Det som är nytt för 2020 är att man även kan samla poäng genom besöka ett antal utvalda platser (POI = Point of Interest) eller en Triumph-handlare (auktoriserade verkstäder eller försäljningsställen). Det finnas fyra POI i varje land, vilka dom är framgår av listan nedan. Man får 5 poäng för POI i det egna landet och 10 poäng för POI i utlandet. På samma sätt får man 2 poäng för Triumph-handlare i det egna landet och 4 i utlandet.

2020 WATOC Challenge Points of Interest (PDF)

För att registrera sina poäng för POI och besök hos Triump-handlare gör man på följande sätt.

- Ta ett foto som tydligt visar dig själv, objektet (POI/Triumph-hadlare) samt en WATOC logga

- Skicka fotot med e-post till Geoff Walton geoff.walton01@gmail.com Skriv TOMCC Sweden i rubrikfältet, ditt eget namn och namnet på POI/Triumph-hadlaren i kommentarsfältet.

...

Den minnesgode besökaren på årsmötet i november kanske kommer ihåg att vi även röstade om att TOMCC skulle nominrea träffen på Bornholm som en extra träff. Tanken var att varje land skulle nominera en extraträff till 2020.
Tyvärr var det bara vi i Sverige som kom in med en nominering och som resultat av detta så blir det inga extraträffar alls under 2020

...

2020-02-11 11:01
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen